Reconditioning, Refurbishing en redesign

Reconditioning:

Het schoonmaken en eventueel het herstellen van zitmeubelen, waarna deze gereed zijn voor hun 2e of 3e levenscyclus.

 

Refurbishing:

Het demonteren van de zitmeubelen, waarna deze volledig gereinigd, gesmeerd en indien noodzakelijk gespoten worden. De stoffering set wordt opnieuw bekleed.

Mirage Zwart (meerprijs Mirage in gewenste kleur).

Regain in de kleur Hunter (groen), Indigo (blauw), Ocre (geel), Scarlet (rood) of Taupe (grijs).  Regain is een stof die 100% vervaardigd is uit RP.E.T. flessen.

Society in diverse kleuren leverbaar (prijs en levertijd op aanvraag). Society is een stof die bestaat uit 100%  gerecycled polypropyleen, van overblijfselen na fabricage van luiers en onder andere mondmaskers.

Earth in diverse kleuren leverbaar (prijs en levertijd op aanvraag). Earth is een stof die 100% is vervaardigd uit RP.E.T. flessen

 

Redesign:

Uit diverse bruikbare onderdelen en eventueel nieuw materiaal stellen wij nieuwe zitmeubelen samen, zo voorkomen wij dat delen die nog bruikbaar zijn toch op de afvalberg belanden.

 

Recycle:

Onderdelen worden weliswaar niet gebruikt voor nieuwe zitmeubelen, maar worden als grondstof wel zoveel mogelijk gerecycled.

 

Demonteren:

 Zitmeubelen die niet meer in aanmerking komen voor hergebruik wordt door ons gedemonteerd en in “schone” afvalstromen gescheiden om een zo hoogwaardig mogelijke verwerking volgens het “Cradle2Cradle” principe mogelijk te maken.

 

Reconditioning, refurbishing en redesign leiden zo tot een upcycled huis of kantoor inrichting, waarmee uw jaren vooruit kan. Zo kunnen zitmeubelen die aan vervanging toe waren een 2e, 3e of soms zelfs wel 4e leven behalen. Van al het aangeleverde materiaal krijgt inmiddels 80% tot 90% dankzij ons een nieuw leven.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID