De duurzame keuze

Regain: 100% RPET FLES

Naast verschillende standaard soorten en kleuren stoffering bieden we ook de mogelijkheid om je oude bureaustoel te stofferen met Regain stof van Woven Bottles. Deze hoge kwaliteit meubelstof wordt gemaakt van 100% gerecyclede RPET flessen. Naast het feit dat voor de productie van deze stof dus geen nieuwe grondstoffen nodig zijn, is er voor de productie zelfs minder water nodig dan voor een traditionele stoffering. Klik hier voor de kleuren en eigenschappen van Regain.

Regain stoffering

Gemaakt van 100% RPET flessen

Mirage: Hoogwaardige meubelstof
Onze standaard zwarte stoffering heet Mirage. Mirage is vervaardigd uit 100% polyester en kan gerecycled worden. De slijtvastheid van Mirage is 100.000 Martindale. Tegen meerprijs zijn er meerdere kleuren te bestellen. Klik hier voor de kleuren en eigenschappen van Mirage.

Martindale slijtvastheid
De Martindale test toont aan hoe slijtvast een stof is. Hoe hoger de score in cijfers, hoe hoger de slijtvastheid van de stof. Om de waarde te bepalen wordt de stof onder druk getest. Wanneer er maximaal drie draden loszitten, wordt de machine stopgezet. Het aantal toeren dat de stof gedraaid heeft staat gelijk aan de waarde van Martindale. De hoogte van de Martindale staat gelijk aan het aantal zituren. Dus wanneer een stoel 6.000 Martindale heeft, is de stoel na 6.000 zituren aan vervanging toe.

Society

100% gerecycled polypropyleen

Deze duurzame bouclé stof heeft een luxueuze uitstraling. Deze stof is gemaakt van 100% gerecycled polypropyleen, een speciaal soort polypropyleen, afkomstig van resten na de productie van luiers en o.a. mondmaskers. Society is veelkleurig, zacht en heeft een ruige moderne uitstraling. Onze standaard Society stoffen zijn de Turtle 88 (gemêleerd grijs, beige, geel) en Petrol 56 (gemêleerd grijs, groen, aqua). De slijtvastheid van Society is s 45.000 Martindale. Tegen meerprijs zijn er meerdere kleuren te bestellen. Klik hier voor de kleuren en eigenschappen van Society

Earth

100% RPET flessen

Dit aardewerk geverfd gebreid fluweel is ijzer sterk, maar fluweel zacht. De pool zorgt voor een comfortabele zachtheid en creëert een licht glanzende en elegante look. Een fluweel dat op een duurzame manier is gemaakt van 100% RPET flessen. Deze luxueuze bekledingsstof is duurzaam en zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. De Earth stoffen zijn op bestelling leverbaar. De slijtvastheid van Earth is 100.000 Martindale. Klik hier voor de kleuren en eigenschappen van Earth.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID