Offerte?

op maat gemaakt
Jouw bureaustoel weer zo goed als nieuw

Bureaustoel Reparatieservice

Ons hoogwaardige refurbishproces verlengt de levensduur van bureaustoelen en voorkomt onnodige aanschaf van nieuw kantoormeubilair.

  • Duurzame oplossing

    Jouw stoel weer zo goed als nieuw en tegelijkertijd samen bouwen aan een duurzame wereld voor de volgende generatie.

  • Bespaar op kantoormeubilair

    Jouw bureaustoelen weer als nieuw voor een fractie van de nieuwprijs.

Volledig ontzorgen

Onze reparatieservice is ontworpen om je volledig te ontzorgen. Wij begrijpen dat een kapotte stoel of meubelstuk veel ongemak kan betekenen en nemen daarom alle zorgen weg. Ook het transport van de bureaustoel naar onze werkplaats regelt Re-use24. Wij halen de bureaustoel op en na de reparatie brengen we hem weer netjes terug. Je hebt er dus geen omkijken naar.

Offerte vooraf

Bij ons weet je van tevoren waar je aan toe bent. Voordat we met de reparatie van je bureaustoel beginnen, bieden wij een duidelijke offerte aan op basis van de gekozen reparatievorm Basic, Pro of Expert. Zo voorkomen we verrassingen en heb je volledige transparantie over wat de kosten van de reparatie worden.

Onderdelen op nacalculatie

Soms kan een reparatie meer omvatten dan aanvankelijk gedacht. Daarom bieden we extra onderdelen op basis van nacalculatie aan. Dit betekent dat als er tijdens de reparatie extra onderdelen nodig zijn, wij je vooraf op de hoogte stellen van de kosten voordat we doorgaan. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan en kun je met vertrouwen instemmen met de extra benodigdheden.

Stoelen in topconditie

Met onze reparatieservice bieden we niet alleen kwalitatieve reparaties, maar ook gemak, transparantie en gemoedsrust. Je kunt met een gerust hart achteroverleunen terwijl wij zorgen voor de rest. Laat ons je helpen je stoel weer in topconditie te brengen, zonder gedoe en met een uitstekend resultaat.

Basic

€75,- incl btw / €61,98 ex btw

- Ophalen en brengen
- Mechanische controle
- Onderdelen op nacalculatie
- 6 maanden garantie


BESTELLEN
Pro

€99,- incl btw / €81,92 ex btw

- Ophalen en bezorgen
- Dieptereiniging
- Mechanische controle
- Onderdelen op nacalculatie
- 12 maanden garantie

BESTELLEN
Expert

€152,50 incl btw / 126,03 ex btw

- Ophalen en bezorgen
- Opnieuw stofferen
- Dieptereiniging
- Mechanische controle
- Onderdelen op nacalculatie
- 24 maanden garantie

BESTELLEN