Uitleg sterren classificatie

5 sterren -  Nieuw

Nieuwe stoelen, Waarom verkoopt Re-Use nieuwe stoelen? Wij kopen zo nu een dan wel eens restpartijen nieuwe producten op om deze een nieuwe eigenaar te geven. Deze zouden anders vaak jaren in magazijnen staan. Zo zorgen wij ervoor dat u blij kan zijn met een nieuwe stoel voor een gebruikte prijs.

4 sterren -  Zo goed als nieuw

In deze categorie vind je producten die nagenoeg nieuw zijn. Dit kunnen restpartijen van de showroom modellen zijn, waar nagenoeg niets aan mankeert. Op Deze producten zit vaak een gebruikerspoortje zo licht dat je hem op het oog nauwelijks opmerkt. Maar dit is wel de reden dat we deze niet als volledig nieuw kunnen aanbieden.

3 sterren -  Refurbished 

Gerevitaliseerd, opnieuw gestoffeerd en bij nodig overgespoten onderdelen. De echte knappere  op het gebied van gebruikt stoelen. Dat is hoe je deze categorie het beste kunt omschrijven. De gebruikerssporen zijn minimaal maar op kunststof en stalen onderdelen soms licht zichtbaar.

2 sterren - Gebruikt

Deze categorie bestaat uit stoelen die er nog netjes uitziet, technisch goed functioneert, maar wel enkele gebruikerssporen bevat. Op zichtbare plekken geen grote vlekken deuken of krassen.

1 ster -  Intensief gebruikt

Technisch goed functionerende stoelen, maar qua uitstraling is wel te zien dat het gebruikt is. Bij het aantreffen van meerdere gebruikerssporen, krassen, deuken en of lichte vlekjes in de stof moet je niet al te gek opkijken. Het model kan daarnaast ook iets verschillen ten opzichte van de foto.

Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt door middel van de statusomschrijving van het product waar u interesse in heeft. Mocht het geleverde artikel geen eerlijke beoordeling hebben neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID